Datalogger

DK Beton Datalogger gør din arbejdsdag nemmere når du kan måle temperatur, modenhed og styrke ONLINE!

Hüseyin Arslan Oruc fra LM Byg A/S har brugt DK Beton Dataloggeren og vil helt sikkert bruge den igen: ”DK Betons nye Datalogger er et fantastisk redskab med lækre features, hvor du nemt og sikkert kan holde øje med relevante data”.

”Den er meget nem at bruge, for du indstøber bare ledningerne med følere de relevante steder i betonen, sætter Dataloggeren til i den anden ende og forlader pladsen. Herefter klares resten fra computeren, hvor du hele tiden kan følge udviklingen for temperatur, styrke, egenskaber og modenhed uanset hvor du er. På den fantastiske hjemmeside som følger med, er programmet intuitivt og det er nemt at slå relevante data op og udskrive rapporter for styrke, modenhed, temperatur etc. Programmet står for selve databehandlingen, så du skal kun analysere resultaterne”.

For Hüseyin var temperaturudviklingen meget vigtig, fordi han skulle kunne afgøre om der skulle følges op på foranstaltninger for at holde temperaturen nede. Hüseyin kunne følge med både hjemmefra på sofaen, over weekenden, fra kontoret eller under møder.

Downloads