Pumper

Ved alle typer støbeopgaver kan Heidelberg Materials stille højeffektive betonpumper til rådighed. Betonpumpernes rækkevidde spænder lige fra 24 m til vores største på 60 m.
Dermed kan der nås hen over bygninger, op til støbning af etagedæk eller ud til større fundamentsplader. Pumpens mast kan forlænges med ekstra slange eller rør, så der er mulighed for at udføre opgaver langt fra betonpumpen eller inde i bygningen.
Det store udvalg af betonpumper betyder, at ingen opgave er for lille eller for stor, og at vi altid kan levere betonen lige der, hvor den skal bruges.

24 m pumpe

24 m betonpumpen er ideel til støbninger, hvor der er begrænset plads, og  kravet til rækkevidde er større end aflæsning med almindeligt bånd.

Læs mere

36 m pumpe

36 m pumpen er forsynet med et kraftigt pumpeanlæg, der gør den velegnet til opgaver med lange slangetræk.
 

Læs mere

42 m pumpe

Det er den mest anvendte model, da den både kan udføre større og mindre opgaver. Den er ideel til opgaver, der kræver kombinationer af rækkevidde.

Læs mere

47 m pumpe

Pumpen er en 4-akslet pumpe med 5-ledet mast, og monteret med krydsmonterede støtteben, der begrænser opstillingsarealet.

Læs mere

63 m pumpe

Når størrelsen virkelig betyder noget. Pumpen er en 6-akslet pumpe med 5-ledet mast, opbygget efter den nyeste sikkerhedsnorm DIN EN 12001.

Læs mere

57 m pumpe

57 m pumpen er udstyret med OSS (One Side Support) der gør det muligt at indskrænke pumpens pladsbehov markant.
 

Læs mere

Stationær bæltepumpe

Den stationære bæltepumpe er ideel, når der skal pumpes i rør/slanger og opstillingspladsen er træng. Den kraftige pumpe har to indstillinger:

Læs mere